torstaina, marraskuuta 23, 2006

kokouksia, Agora, Ilokivi ja Sohwi

Eilisillalle oli tungettu aikamoinen määrä kokouksia. Ensin oli Jyväskylän Eurooppanuorten hallituksen kokous, jossa käytiin läpi illan vuosikokouksen asialistaa. Päivän mittaan olimme laskeskelleet, että JENin hallituspaikoista saatetaan joutua äänestämään, vaikka hallituksen maksimikoko onkin 13+1. Yritin siis selvittää pj Evelle, miten äänestys hoituu, jos siihen joutuvat.

Vuosikokoukseen en ehtinyt jäädä, kun piti käydä välillä kampuksen ulkopuolella kokouksessa. Kuulin myöhemmin, että äänestämään oli päästy, kun halukkaita oli ollut tosi paljon. Mahtava juttu, että Eurooppanuorten toiminta kiinnostaa! Onnittelut uudelle puheenjohtajalle Riikalle ja muillekin hallitukseen valituille!

Seitsemän aikoihan palasin kampukselle ja löysin Ilokiven takaosaan tungetun edustajiston. Tunnelma oli varsin lämmin ja keskustelua riitti loppuun asti. Edustajisto hyväksyi talousarvion, laittoi strategiatyön alulle, käsitteli muutaman aloitteen ja paljon muuta. Ensi kerralla 5.12. onkin sitten jo edustajiston järjestäytymiskokous.

Ilokivestä lähdimme valumaan Sohville. Lilja ja Juha kyselivät, miten aikoinaan selvisin, kun luottamustehtäväni ylioppilaskunnassa oli loppusuoralla. Kerroin, että se oli kyllä aika kauheaa, haikeaa ja vähän tuli itkeskeltyäkin. Molemmilla on kuulemma parhaillaan aika samanlaisia tuntemuksia.

Sohvilla kuulin vielä Jarkon oman version liittarin tapahtumista ja nauroin Mikolle, joka soitti väärälle Kaisalle. Huumoria riitti taas kerran kansanedustaja Kalevi Olinista ja kansanedustaja Lauri Oinosesta – heidän tempauksensa ovat aina niin uskomattomia. Illan aikana myös eräs hallitusneuvottelija tuli pyytelemään anteeksi käytöstään neuvotteluissa ja kysyi, halusinko puhua asiasta. Enpä halunnut.

Ei kommentteja: