perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

kesäjuttuja kampuksella

Suurin osa porukasta jäi juhannukselta kesälomalle, joten tällä viikolla on jo ollut tosi rauhallista. Tykkään lomailla vasta vähän myöhemmin (ja olen tuhlannut osan lomistani Intiassa etukäteen), joten aherran edelleen.

Viikko on ollut yllättävän tuottoisa. Melkein jo lajittelin itseni ikuisten jatko-opiskelijoiden lootaan, koska aika monta viikkoa on mennyt ihan harakoille eikä mikään ole edennyt. Onneksi – täysin yllättäen – iski inspiraatio ja olen nakutellut menemään kuin parempikin tohtorikoulutettava. Saa nähdä, kauanko tämä kestää.

Tiistaiaamuna meinasin ajaa päin puuta kun näin kaksi turistia (shortsit jalassa ja kamerat kaulassa - oikeesti!) uimahallin takapusikossa opaskirjan kanssa. Ilmeisesti metsästivät Alvar Aaltoa. Olisi ehkä pitänyt pysähtyä ja vinkata, ettei se Aalto siellä uimahallin takana oo.

Viimeinen kesäjuttu ei liity kampukseen mutta kerron sen kuitenkin: yritän olla kolme viikko ilman grillimakkaraa. Kaameeta! Meni nimittäin kesäkuussa hieman runsaasti sitä lajia, joten nyt on makkaralakko. En yleensä harrasta mitään lakkoja, joten ehkä tämä onkin sitten ihmiskoe. Saa nähdä, kuolenko nälkään ilman makkaraa.

Ei kommentteja: