tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

JYY 75

Lauantaina sitten viimein juhlittiin kunnolla. Koko alkuvuosi on mennyt vähän ylikierroksilla, joten juhlat menivät samaan tyyliin. Sain ylipuhuttua avecikseni JYY-mentorini Rempan. Ennustimme jo etukäteen, että juhlista tulee vauhdikkaat mutta niistä tulikin sitten vieläkin vauhdikkaammat. Tässä siis JYY:n 75-vuotisjuhlat pikakelauksella - juuri muuta en muista...

Juhlat alkoivat kaupungintalolla. Kuuntelimme tuntikausia onnittelupuheenvuoroja. JYY sain lahjaksi kausikortteja jumalanpalvelukseen ja Vantaan. Jatkoimme matkaa linja-autolla Laajavuoreen, jossa meidät otti vastaan mielenosoitus. Aulassa Jarmo Lyhty väitti, ettei meinannut tunnistaa. Mut ja Remppa oli sijoitettu kirjastotätien ja Ossi Päärnilän kanssa samaan pöytään (kenelle siitä voi valittaa?!). Sitten laulettiin, juotiin ja syötiin. Ruoka oli hyvää ja lautasessa luki talitintti eiku salitintti. Ryhmäkuva ja konferenssi oli varmaan tässä välissä. Ministeri Antti Tanskanen puhui uudesta yliopistolaista (kai) ja Jarkko puhui hyvin naisille (tämä on varmaa tietoa). Simo, Saija ja Tuomas saivat mitskut. Ilta jatkui Rentukassa. Kaaduin, tanssin humppaa ja join viskiä. Kävin vaatimassa DJ:ltä huonompaa musiikkia mutta se väitti, että tämä mesta menee nyt kiinni (mihin se ilta katosi?!). Sitten piti jatkaa jatkojen jatkoille, jossa lojuin sohvalla ja söin pasta(salaatti)a. Muut väittivät, ettei siellä ollut mitään ruokaa. Vaihdoin korkokengät talvikenkiin Kortepohjan puomilla. En meinannut löytää kotiovea, kun jäin taksista Voionmaankadulla. Laitoin takin henkariin ja nukahdin. Heräsin, kun ovi kolahti ja hikkasin puoli tuntia. Nukahdin ja nukuin pommin. Silliksellä istuin sohvannurkassa ja kylmässä saunassa.

juhlien löytötavarat
Kadotin yhden sormuksen (laittakaa talteen, jos näkyy) ja löysin käsilaukustani yhden käyntikortin.

juhlien ylitys
Jarkon puhe

juhlien alitus
kylmä sauna

juhlien salaliitto
Kaksoisolentoni ilmestyi jatkoille ja sillikselle. En enää sunnuntaina osannut erottaa, että hän ei olekaan minä.

juhlien palveluteko
Jaatinen askarteli kertakäyttöhaarukasta Tuomakselle hammasproteesin (tämä repeilyttää vieläkin).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos tämä oli joulu (rauhallista yhdessäoloa, rentoutumista ym.) niin mitä on tiedossa uutenavuotena (pääsiäinen vai vappu Signen kalenterissa?)

Hyvissä bileissä näyttää aina jäävän jotain matkalle...

-M