torstaina, helmikuuta 15, 2007

KAVA on ohi!

Sain eilen postissa todistuksen, jonka mukaan olen suorittanut kansantaloustieteen valtakunnallisen tohtoriohjelman (KAVA/FDPE) ekonometrian kurssin. Huh. Nyt kaikki KAVA:n peruskurssit on viimeinkin suoritettu! Tentit tein jo keväällä mutta ekonometrian harkkatyö jäi roikkumaan, joten lopullinen maali oli vasta nyt. En todellakaan olisi uskonut, että pääsen kaikki kolme kurssia yhden lukuvuoden aikana läpi.

Etukäteen en tiennyt, kuinka kaameaan projektiin ryhdyin. Olen aina pitänyt opiskelusta, joten en tiennyt, että on olemassa esimerkiksi sellaista hiostusta ja painostusta, jota kurssien aikana koin. Maisteriopinnoissa yleensä myös ymmärsin, mitä luennoilla ja demoissa selostetaan. KAVA-kursseilla olin aivan pihalla koko lukuvuoden. Nooh, ekonometriassa ehkä ajoittain kärryillä.

Mutta nyt se on siis ohi. KAVA:n johtajan suuri idea on, että peruskurssien jälkeen jatketaan opiskelua erikoiskursseilla ja seminaareissa. Olen päättänyt, että ne ovat ohjelmassa vasta sitten kun siltä tuntuu – jos koskaan. Sitä ennen minut saa KAVA:an ainoastaan kantamalla.

Enää pitäisi saada Anun kanssa sovittua, milloin juodaan ne lopulliset KAVA-kaljat. Kumpikaan ei kyllä juo olutta, joten ehkä juomme jotain muuta.


Tänään oli JYY:n strategiatyöryhmän kokous. Luvassa on kiva tehtäväpaketti edustajistolle, ryhmäkeskustelu hallitukselle ja työntekijöiden haastattelut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi kahvi puolankisittäin, kava? Kippistä vaan. Tässä akateemisessa elämässä onneksi sentään joku jää joskus taaksekin.

Anu kirjoitti...

Ehdotan KAVA-shamppanjoita! Ihan ekat vertauskuvalliset KAVA-kaljat taisi tulla otettua jo viime toukokuun lopulla Euroviisuhuuman hengessä. Vielä kun saisi ne tuskalliset opintoviikot virallisesti rekisteriin, niin koko homma ois paketissa!