maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

tentti, MaA103 ja strategiaa, Ilokivi

Viime viikko kului aika tiukasti töiden parissa. Luin tenttiin, ihmettelin dataa, tein luentomateriaalia ja kaikkea muuta sekalaista. Oli hienoa saada jotain aikaiseksi.

Perjantaina oli Mikroekonometrian tentti. Kurssin luennoitsija Kari Hämäläinen pitää mua tästä eteenpäin luultavasti idioottina, koska tentti ei mennyt erityisen hyvin. Tentti oli vaikea ja välillä vaadittiin jopa formaalia esitystä. Intomielisenä tenttijänä vastasin kysymyksiin, vaikka tietoa oli aika vähän. Toivottavasti ne eivät keksi valita Kari Hämäläistä mun vastaväittäjäksi. Saatan joutua vaikka edesvastuuseen älyttömistä vastauksistani.

Perjantai-iltana oli vielä JYY:n strategiatyöryhmän kokous. Ryhmämme sai uuden nimen ”Kosminen akseli” Lapinlahden lintujen samannimisen sketsin mukaan. Tiivistä tekstiä olisi tarkoitus tuottaa. Kävimme kokouksessa läpi edariryhmien hengentuotteita ja henkilöstön haastatteluja. Mielenkiintoisia näkemyksiä oli runsaasti. Kiitos kaikille osallistuneille! Esittelemme koosteen keskiviikkona 18.4. edustajiston kokouksessa.

Tsekkaapa muuten JENin nettisivujen uudet kuvat vaalipaneelista ja erityisesti ihan viimeinen kuva. Kaikki ihkuimmat eli Mikko, Asmo ja kandidaatti Vahvanen on onnistuttu tunkemaan samaan kuvaa. Varsinainen täysosuma valokuvaajalta!

Ei kommentteja: