perjantaina, kesäkuuta 22, 2007

töissä juhannusaattona, MaE

On erittäin hyvä kysymys, mitä teen työpaikalla juhannusaattona. Vastaus on kuitenkin yksinkertainen: piti tulla lähettämään paperi ERSA-kongressiin. Ensin deadline oli 15.6. mutta sitä siirrettiin ja uusi päivä oli 30.6. Tajusivat vissiin, että se on liian myöhään, joten deadline konvergoitui 22.6. eli juhannusaattoon. Muut saivat paperinsa eilen lähetettyä tai päättivät olla lähettämättä paperia. Mä luonnollisesti väänsin paperia loppuun asti, joten palautuspäivä oli siis tänään. Paperi on nyt lähetetty. Toivottavasti meni perille.


Viime aikoina on tuntunut pitkästä aikaa siltä, että saatan joskus ihan oikeasti valmistua tohtoriksi. Tätä kuvitelmaa tukee useampikin seikka:

1) Olen tehnyt viime aikoina hommia ja saanut jotain jopa aikaiseksi. Eilen illalla, kun printtasin lähes valmiin paperin viimeistä oikolukua varten, ihmettelin todella, että mistä ihmeestä tällainen on putkahtanut.

2) Vähitellen on kehitelty myös kaikenlaisia suunnitelmia vuodella 2009, jolloin minun pitäisi olla jo tohtori tai ainakin hyvin lähellä. Proffa ehdotti hankkeen valmistelua ja kummitäti matkaa Kiinaan. Vähän oli vaikea suhtautua kumpaankin.

3) Ravintoketju liikkuu täällä töissä. Minua edistyneempi jatko-opiskelija väittelee maanantaina ja uusia jatko-opiskelijoita tulee töihin. Vaikka olen omasta mielestäni ihan sama räpättäjä kuin maisteriksi valmistumisen aikoihin, muiden ihmisten muutos pakottaa miettimään, ovatko hommat edenneet.

Toivottavasti maltan vähän lepäillä juhannuksena ja toivottavasti usko väitöskirjan valmistumiseen kestää nyt ainakin loman alkuun (14.7.) asti.

Ei kommentteja: