tiistaina, elokuuta 07, 2007

väitöstilaisuus, Agora & karonkka, Ylistö

Perjantaina oli taas kerran hieno akateeminen päivä. Kollegani Timo väitteli tohtoriksi.

Väitöstilaisuus meni aika leppoisasti. Yleisöä oli paljon ja vastaväittäjä yritti välillä jopa naurattaa meitä. Väittelijä ei päässyt valitettavasti kovin paljon ääneen, kun vastaväittäjä hoiteli puhumisen. Käyhän se niinkin. Opin kaikenlaista alueellisista panos-tuotos kertoimista ja sen, ettei EU:hun liittyminen sen kummemmin vaikuttanut talouden toimintojen keskittymiseen Suomessa. Väitöksen jälkeen kahveilla kakku loppui kesken ja väittelijä oli aika rennoissa fiiliksissä.

Karonkka oli Ravintola Ylistössä tuolla järven toisella puolen. Ihan mukava paikka! Ruoka oli hyvää ja puheet lyhyitä. Bändi oli mahtava, vaikka ensimmäinen setti olikin chillailumusaa. Toisen setin myötä innostuimme tanssimaan. Puolen yön aikoihin vahtimestari tuli heittämään meidät ulos.

Jatkoimme tietysti jatkoille ihan tänne työpaikalle. Vähän tosin jännitti, toimivatko avaimet klo 23 jälkeen. Mun avain ei toiminut mutta onneksi joillain muulla toimi, joten pääsimme sisälle. Ilta jatkui tarinalla amerikkalaisista häistä ja euroviisumusiikilla. Kotimatkalla klo 3 jälkeen kohtasimme rallituristeja, poliisiauton ja pyöränromun keskellä tietä.

Professori (vs.) Haapanen ja tutkija Nivalainen juhlatunnelmissa.

Ei kommentteja: