perjantaina, joulukuuta 07, 2007

edustajiston järjestäytymiskokous ja JYYn pikkujoulut

Pari päivää on vierähtänyt perinteisissä merkeissä eli juhliessa. Ensin keskiviikkona oli uuden edustajiston järjestäytymiskokous, jossa edustajisto valitsi ylioppilaskunnalle puheenjohtajaksi Tiina Juujärven. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olli-Pekka Koljonen. Hallitus vaikuttaa oikein toimivalta ja pätevältä porukalta. Onnittelut kaikille valituille!

Oppositiokin oli hyvin valmistautunut kokoukseen ja esitti hallitusehdokkaille kiperiä kysymyksiä. Puheenjohtaja joutui kommentoimaan omaa kannatustaan vaaleissa. O-P sai nimittäin 12 ääntä. Paras vastaus kysymykseen olisi kyllä ollut, että 12 ääntä on kuitenkin merkittävästi enemmän kuin Jarkon aikoinaan saamat viisi ääntä. Kokoomusopiskelijoiden Janne ”Sovinisti” Pitkänen joutui vastaamaan tiukkoihin tasa-arvokysymykseen ja päästi suustansa jo legendaariseksi muodotuneen lausunnon:

”Kyllä mä tykkään naisista ihan yhtä paljon kuin miehistä. Tai ehkä naisista jopa vähän enemmän.”

Eilen raahauduin muutaman mutkan kautta Opinkiven saunalle, jossa oli tarjolla glögiä ja loistavaa seuraa. Alkuilta kului kuulumisia vaihtaessa. Kun Henna ja Matti oli viimein nähty telkkarissa, vaihdoimme Ilokiven puolelle. Ohjelma alkoi väittelyllä sotaveteraanien ja poliitikkojen tärkeysjärjestyksestä. Miss Jyväskylä pärjäsi loistavasti Jarno Miettistä vastaan.

Ilta kului aika perinteisissä merkeissä: tanssittiin, tiliteltiin, puitiin pääsihteerivalintaa ja lopuksi tietysti kyseltiin, että kumman kaa. Tilitykset olivat ajoittain aika hämmentäviä ja niin perusteellisia, että Anneli hääsi meidät vessasta ulos, kun tilitys vain jatkui ja jatkui. Vaikeimmaksi ja suosituimmaksi kysymykseksi kumman kaa -osiossa osoittautui: Juho Kankaala vai Heikki Sivonen?

Malja JYYn vahvoille naisille, Lilja ja Kirsi näyttävät esimerkkiä


Pääsin viimein kotiin kolmen jälkeen. Olin pesemässä hampaita, kun puhelin rupesi metelöimään. Jarkko soitti. Kirosin siinä mutta sain kuitenkin vastattua. Puhelimesta kuului vain kaamea huuto: "LILJA!" ja sitten luuri korvaan. Joo-o, toivottavasti olette kumpikin kunnossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noh, 12 ääntähän on hyvä saalis, nimimerkillä "Itsekin Toki"... sitä paitsi ei ole kuin kuusi vuotta siitä, kun hallituksen pj:ksi pääsi kolmella äänellä.