torstaina, helmikuuta 21, 2008

vanhat ystävät ja huonot jutut

Tämä viikko on ollut yllättävän sosiaalinen. Olin eilen Liljan ja Jarkon kanssa alakaupungilla. Oli tosi kiva nähdä molempia, kun kumpaakaan ei näe kovin usein. Jarkko tosin väittää edelleen asuvansa Jyväskylässä.

Jutut oli perinteisesti erittäin huonot. Keskustelimme lähinnä menneistä ja tulevista vuosijuhlista ja iltapuvuista. Jarkko myös otti kantaa asioihin, joista hän ei kyllä tiedä mitään. Onnistuin illan aikana jotenkin mystisesti kehittämään kaamean pahoinvoinnin ja jouduin lähtemään kotiin aikaisin. Pahoinvointi oli sellaista outoa lajia, että meinasin oksentaa aina kun yritin kertoa jonkun huonon jutun. Ovela tunne.

Täällä töissä olen tehnyt töitä. Ensi viikolla olisi paperin viimeinen palautuspäivä mutta tulokset eivät vaan ole sellaiset kuin haluaisin. Hemmetin tieteellinen tutkimus! Sen lisäksi ois opetusta. Pidämme Mikan kanssa puoliksi Aluetaloustiede 1:n. Kurssille oli ilmoittautunut 33 opiskelijaa ja paikalla oli ekalla kerralla ehkä 13. Meillä taitaa olla vähän liikaa tarjontaa aineopinnoissa.

Ei kommentteja: