perjantaina, helmikuuta 08, 2008

vedonlyöntikisat tulokset

Yritin tuossa laskea vedonlyöntikisan tuloksia mutta se olikin astetta monimutkaisempi operaatio. Ilmeisesti etuusihmisen äänet menivät Jarkolle, vaikka en olekaan ihan varma, että Jarkko on täällä 20 päivänä kuussa. Ja Nipsulla, Astalle ja Eekulla on ilmeisesti 1 ääni per naama, kun eivät kahta vaatineet. Niin, ja mä äänestän tietty tasapuolisuuden nimissä itseäni.

Päädyin lopulta tulokseen: Signe 6 ääntä ja Jarkko 5 ääntä.

Epäilen kuitenkin vahvasti, ettei tässä nyt voi vielä julistautua voittajaksi, koska näyttää olevan pientä epäselvyyttä vedonlyönnin tarkasta sisällöstä.

Opin kuitenkin jotakin: jos lyö humalassa vetoa, niin kannattaa kirjottaa se vaikka huulipunalla servettiin, että voi joskus ratkaista voittajan.

Jos ette oo vielä lukeneet tammikuun Gloriaa (2/2008), niin tsekatkaa. Huh huh, nyt on toimittajalla jäänyt faktat tarkastamatta.

2 kommenttia:

Antti Vesala kirjoitti...

Kun en Gloriaa lue, jää epäselväksi, mihin liittyen faktat ovat jääneet tarkastamatta. Vinkkiä, kiitos!

...liittyen mahdollisesti horoskooppeihin, "vaihtoehtohoitoihin" tms. vai ehkä johonkin sellaiseen, jolla on oikeasti jotain tekemistä faktojen kanssa siinä merkityksessä kuin me anti-postmodernistista tieteenfilosofiaa kannattavat olemme oppineet ymmärtämään? :)

Signe kirjoitti...

Jos saat lehden käsiisi, tajuat kyllä, mistä jutusta on kyse. Lehti löytyy esimerkiksi meidän työpaikan kahvipöydästä (MaE, 2. krs).