keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

deadline lähestyy, MaE

Olen tehnyt hommia otsa hiessä viime viikot. Olen kirjoittanut, muokannut dataa ja yrittänyt estimoida parhaani mukaan, jotta saisin kongressipaperin lähtemään 30.4. SPSS ja Stata ovat pyörineet vimmatusti (mutta eivät toki yhtä aikaa). Myös APO-hommien deadline on vappuaatto, joten pientä puserrusta vaadittaisiin.

Kerroin Einelle viime viikolla, että 30.4. pitäisi lähettää kongressipaperi ja sitä ennen pitäisi vielä tehdä se tutkimuskin, josta kirjotan sen paperin. Eine, joka on työskennellyt Leena Palotien laboratoriossa, piti aikatauluni huvittavana. Niin, onneksi en ole luonnontieteilijä.

Ilman deadlinea en tietenkään saisi mitään aikaan, vaikka se ahdistaakin. Vielä enemmän pidän kuitenkin viimeisen palautuspäivän siirtämisestä, koska ilman näitä jatkoaikoja tulisi läheteltyä maailmalle ihan hirveää potaskaa. Tänään selvisi nimittäin, että deadline on siirtynyt. Uusi palautuspäivä on 16.5. huh.


Lukuvinkkinä (tai katseluvinkkinä) täytyy mainita uusi Jylkkäri, jossa kandidaatti Vahvanen poseeraa ilman paitaa. Mulla meni porkkanaraaste ihan totaalisesti väärään kurkkuun, kun lueskelin lehteä Wilhelmiinassa lounaalla. Kannattaa tsekata sekä juttu että kuva, mutta en suosittele lehden seuraksi porkkanaraastetta tukehtumisvaaran takia.

Ei kommentteja: