tiistaina, toukokuuta 20, 2008

APO-valmistujaiset, Seminaarinmäki

Loppuviikko meni (deadlinesta huolimatta) kevätjuhlatunnelmissa. Ohjelmassa oli APOn viimeinen lähijakso. Keskiviikkona pidimme ryhmissä työpajoja ja torstaina istuimme luennoilla ja huovutimme.

Torstai-iltana oli aivan mahtava kevätjuhlaspektaakkeli Lozzilla. Ryhmät olivat tehneet ohjelmaa. Saimme nähdä muun muassa apolaisen tangon ja Irti APOsta -tukiryhmän.

Perjantaina oli oppimisryhmän viimein kokoontuminen, joka meni haikeissa tunnelmissa. Onneksi ruokana oli nauravia nakkeja.

APO-vuosi on ollut mahtava. Luulin etukäteen, että kyse on jostain tekopirteistä märehtimisestä ryhmissä. Enempää väärässä en olisi voinut olla! APO ei ollut teeskentelyä vaan oikeasti aitoa, mistä olen tosi yllättynyt.

Vuoden aikana kirjoitin 18 oppimispäiväkirjaa, luin 8 kirjaa, istuin luennoilla ja keskustelin oppimisryhmässä. Opin paljon itsestäni ja opettamisesta ja sain tietysti opettajan kelpoisuuden. Suosittelen lämpimästi kaikille!


Timo ja Anita vastailevat viimeisiin APO-kysymyksiin.

1 kommentti:

Debatti-lehti kirjoitti...

Ilmeisestikin APO:lla tarkoitat vanhaa saksalaista vasemmistoradikaalien ulkoparlamentaarista oppositiota...? (APO = Außerparlamentarische Opposition) Vai olenko kenties erehtynyt...? Hauskaa kesää joka tapauksessa!!