maanantaina, toukokuuta 26, 2008

oikeita töitä (ei mulla) ja baarikaapin tyhjennystä

Viikonloppu meni varsin sosiaalisesti. Lauantaina aloittelimme Annin kanssa jo hyvissä ajoin ja jatkoimme Annan läksiäisiin. Annakin valmistuu ja tekee ainakin lokakuulle asti töitä. Outoa, kun ihmiset saa oikeita töitä! Läksiäisten ohjelmassa oli baarikaapin tyhjennystä, konvehtien syöntiä ja kirpparimeininkiä.

Annalta suunnistimme kampukselle Yläkaupungin yöhön. Lähinnä tuli rupateltua tuttujen kanssa ja selvisi, Astakin oli saanut oikean työpaikan. Lintsu sen sijaan ilmoitti, ettei voi nyt tässä elämäntilanteessa ostaa valokuvakehyksiä. Täh? Vastusteluista huolimatta raahasin Annin ja Lintsun kuitenkin museolle kuuntelemaan käsikelloja. Hih, aika hauskalta kuulosti mutta kellonsoittajat näyttivät varsin vakavilta.

Kampukselta jatkoin Jarkon luo katsomaan Euroviisuja. Ohjelmassa oli laulamista, asiantuntevaa kommentointia, hyviä eväitä ja muutama gin&tonic. Kun tämän vuoden kisat oli saatu maaliin, vanhojen euroviisujen kuunteleminen ja tilitys jatkuivat varhaiseen aamuun. Hyvät bileet oli, vaikka Venäjä voittikin ;-) Aamulla hauskinta taisi olla taksikuskilla, joka tajusi, että olen vasta menossa kotiin.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Kiitos asiantuntevasta viisukoulutuksesta, oli hauskaa!

Tosin täytyy todeta, että Jarkko on aivan liian tehokas baarimikko...