tiistaina, elokuuta 19, 2008

Loviisan excu

Viikonloppuna kävimme JEN:stä tutulla porukalla excursiolla Loviisassa. Kyläilimme tietysti Even luona. Porukan pojat Jarkko, Mikko ja Samuli osoittivat taas suuret nuivailulahjansa eivätkä viitsineet tulla paikalle mutta se ei menoa haitannut.

Ilta eteni perinteisesti: ruokaa oli hyvää ja juomaa riitti. Eve oli järjestänyt mahtavaa ohjelmaa. Tietokilpailun lajeina olivat päässälasku, Pelimiehen sanat ja jätesäkkitehtävä. Voitto meni Anun ja Lauran joukkueelle. Bonuksena oli vielä hauska tanssimatto, jolla pomppiminen ei muistuttanut juurikaan tanssimista.

Ilta jatkui Loviisan yössä. Meren äärellä oli oikein tunnelmallista. Paikallisessa baarissa aiheutimme ihmetystä ja ihmettelimme paikallista alkoholilakia (tiskiltä saa monta juomaa yhdellä kertaa!). Eve oli huolehtinut kaikesta ja palkannut reittimme varrelle koomikoita, joista hauskin oli tietysti humalaista suomenruotsalaista esittävä Henrik ja säälittävin se yksi lukiolaispoika, jolla oli Anulle asiaa.

Kun kävelimme baarista kotiin Evelle, hoilotimme vielä Pelimiestä. Se oli aivan välttämätöntä, koska Loviisan keskustassa kuulemma liikkui karhu. Välttämätöntä oli myös ilahduttaa Jarkkoa pienellä puhelulla.

Ihanaa beibet ja ihanaa leijonat!
Kiitos mahtavasta viikonlopusta!

Ei kommentteja: