tiistaina, joulukuuta 23, 2008

syyslukukauden lopulla

Pari viimeistä viikkoa on kulunut kaikenmaaliman kissanristiäisissä. Ruokaa ja hyvää seuraa on riittänyt, joten aikaa työntekoon ei ole juuri ollut. Päätin, etten nyt joulunaikaan käytä lomapäiviä, joten täällä sitä vielä ja kohta taas istuskelen. Lomailen perinteisesti vasta tammikuussa, kun muut ahertavat.

Syksy (tai oikeastaan koko vuosi) on ollut aikamoinen. Olen vuonna 2008 ehkä kasvanut enemmän kuin pitkään aikaan. Väitöskirja ei siitä huolimatta - tai ehkä juuri siksi - ole edennyt ihan toivottua tahtia. Motivaatio väitöskirjan tekoon on palautunut, ja nyt maalin häämöttäessä on selvempää tehdä väikkäriä. Vuoteen on mahtunut aika monta hauskaa episodia - ehkä sen lentokoneen hajoamisen olisin kuitenkin voinut jättää väliin.

Kiitos seurasta, hyvää joulua ja motivoivaa vuotta 2009! Tässä vielä syksyn 2008 soundtrackilta se ehdottomasti osuvin (ja typerin) biisi:

It’s my life
and it’s now or never
I ain’t gonna live forever
I just want to live while I’m alive
(It’s my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I’m alive
‘cause it’s my life

Better stand tall when they’re calling you out

Don’t bend, don’t break, baby, don’t back down

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, lauantaiaamun jälkeen teemabiisi naurattaa entistäkin enemmän. Sitä piti kommentoida, että vähänpä silloin arvasin, kun tätä syyskuussa ekan kerran kuunneltiin.