maanantaina, lokakuuta 22, 2007

irrallisia huomioita

Oon kirjottanu viime aikoina APO:n oppimispäiväkirjoja ja tuntuu, että ihan pienestä ajatuksenpoikasesta pitää löpistä sivutolkulla. Senpä vuoksi en nyt löpise vaan heitän nämä muutamat huomiot ilman tilittelyä.

Tänään oli Wilhelmiinan minestroonikeitossa tilliä. Tilli ei sovi siihen ruokaan.

Olin tuossa joku viikko sitten kokoomusopiskelijoiden saunaillassa. Siellä oli paljon uusia kykyjä, joista kaksi jäi erityisesti mieleeni. Eräs tyttö, joka oli tosi harmissaan, kun ei tullut saunakamppeita mukaan. Kertoi, että saunoo kyllä muuten aina. Samaan seurueeseen kuului myös eräs nuori mies, joka tykkää Euroviisuista. Mitäs luulet, Jarkko, tarvitaanko meitä vielä tuossa yhdistyksessä?

Ootteko nähny uusimman Tiedonjyvän kansikuvan? On muuten aika pelottava. Tuunanen, Maarit Valo ja pääsihteeri haravoivat iloisesti.

Jossain keskustelussa tuli esille: mitä järkeä on tuloksellisuusohjelmassa ja palvelukeskuksissa, kun yliopistolakia ollaan muuttamassa? Lakimuutoksen myötä yliopistolla ei ole enää virkamiehiä vaan työsopimussuhteisia työntekijöitä. Silloinhan me kaikki voidaan saada potkut eikä mitään tuloksellisuusohjelmia ja palvelukeskusvirityksiä tarvita.

Niin, ja vielä tuli mieleen, että Simo Pöyhönen on ehdolla edustajistovaaleissa.

3 kommenttia:

Jarkko kirjoitti...

Tältäkö tuntuu olla tarpeeton?

Onko aika ajanut meistä ohi? Onko meidät korvattu?

Toisaalta, yksi saunoja ja yksi euroviisufani lisää tarkoittaa ainoastaan parempia bileitä.

Minulla on opiskeluvuosia ainakin vielä reilusti jäljellä.

Ja niin, kevään lukujärjestys on tehty ja rehtori on nimittänyt mut yliopiston hyvinvointityöryhmän puheenjohtajaksi. Alappa Signe varailemaan niitä hyttejä.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee palvelukeskuksiin ja tuottavuushankkeisiin ja yliopistolain muutokseen ja koko tähän konkurssiin, niin aamen sille, mitä kirjoitit.

Anonyymi kirjoitti...

niinpä niin. olen koettanut tiirailla työhuoneenin ikkunasta ja odottanut hetkeä kun haravapartio saapuu kohdallemme. still waiting...