perjantaina, lokakuuta 19, 2007

strategia ja vaalit, JYY

JYY:n strategiaprojekti alkaa kääntyä loppusuoralle - onneksi! Viime viikolla saimme jonkinlaiset versiot kasaan ja luonnos lähetettiin luottamushenkilöille ja työntekijöille kommentoivaksi.

Mun vastuulla oli kirjoittaa JYY:n palveluista. Huh huh. Se oli aika paha homma, koska palvelut ovat aikas keskeinen juttu. Kirjotin aika lyhyesti ja tavoitteiden muotoilukin jäi vähän vaiheeseen. Odottelen mielenkiinnolla kommentteja. Toivottavasti saadaan siihen vielä lihaa luiden ympärille ja tavotteita terävöitettyä.

Voi kuitenkin olla, että strategian kommentointi jää vähemmälle, kun vaali lähenevät. Lievää vaalitunnelman kohoamista on jo ollut havaittavissa.

Juttelin tällä viikolla muutaman kaverini kanssa - ja vähän olen ihmetellyt, että eikös me ollakaan kavereita. Yhdellä on herneenpalko nenässä ja toisella pinna kireellä. Linjasin tossa just keskiviikkona, etten kohta puhu enää kelläkään, jos kavereiden kanssa jutteleminen on nykyään tällaista.

Noh, vaalit on aina vaalit ja pieni hermostuneisuus on jopa tarpeen mutta onneks mä saan tällä kertaa vain naureskella takapenkillä. Niin, ja onhan mulla yks ääni kuten kaikilla muillakin JYY:n jäsenillä.

1 kommentti:

Jarkko kirjoitti...

Hienoa, että strategia edistyy!

Olen kyllä vähän pettynyt, ettet ole ehdolla... Olisit hyvin voinut kerätä enemmän ääniä kuin Jaatinen viimeksi.

Huomenna menen Lappeenrantaan vuosijuhliin. Jee!