keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

tosi kodikasta kampuksella

Eilinen oli rankka päivä. Tänään työpäivä on mennyt lähinnä toipumiseen – niin ja hammaslääkärissä istumiseen. Ja ei sattunut yhtään vaikka kaks hammasta porattiin maan tasalle. Terkkuja vaan YTHS:lle!

Eilen meillä tosiaan oli sitä kuuluisaa pakollista jatko-opintoseminaaria ja siellä mun oma esitys. Olin hieman huonosti valmistautunut ja esitelmän analyysitkin oli vanhoja (kesäkuulta), joten siihen nähden meni hyvin. Puhuin siis vastavalmistuneiden maistereiden muuttoliikkeestä, joka oli kuulijoiden mielestä kiinnostava aihe. Esitin alussa toiveen, että saisin ensi puhua ensin ja kommentit käytäisiin vasta esityksen jälkeen. Esitykset nimittäin vähän venähtävät, jos koko ajan kommentoidaan. Professorit näyttivät lähinnä hämmentyneiltä, kun esitin toivomukseni. Palautetta tuli tutkimusongelman muotoilusta, mallista ja muuttujien valinnasta eikä aina ihan rakentavaan sävyyn. Noh, hommia siis vielä riittää.

Illalla oli tämän edustajiston viimeinen kokous, jossa käsiteltiin budjetti ja strategia. Jouduin esittelemään strategiaa mutta hyvä oli esitellä, kun tuotos on niin hyvä. Strategiasta ei käyty kovin vauhdikasta keskustelua, mikä on hieman harmillista. Toivottavasti strategia tulee kuitenkin ihan oikeasti käyttöön!

Kokouksen jälkeen jatkettiin Sohwille. Siellä kävi sellainen harmillinen takaisku, että sain tuplapunaviinin vaikka tilasin vain normaalin. Sohwilla tuli myös hieman palautetta, ettei täällä blogissa ole riittävästi juoruja. Se on kyllä niin totta ja johtuu lähinnä siitä, että olen tehnyt töitä tänä syksynä. Onneksi tässä alkaa pikkujoulukausi ja muutenkin kaikkea mukavaa ohjelmaa on tiedossa, joten yritän olla tarkkaavaisempi juorujen suhteen. Saa nähdä, miten töille käy.

Ei kommentteja: