keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

vuoden vanha blogi

Vähän vierahti tuosta viime viikon kirjoituksesta. On ollut niin paljon muuta kirjoitettavaa, ettei oikein ole ollut sanottavaa. Se kuitenkin pitää tänne kirjoittaa, että viime viikolla oli tämän blogin synttärit. JEE! Kokonaista yksi vuosi tuli täyteen. Odottelin myös hieman lumentuloa, koska vuosi sitten tarina alkoi juuri ensilumesta kampuksella. Tänään tuli sitten luntakin.

Vuoden aikana tänne on kertynyt 89 kirjoitusta. Tämä on 90. juttu. Kommenttiosastolle on kirjoitettu 106 kommenttia eli keskimäärin 1,2 kommenttia per juttu. Eniten kommentteja kerääntyy aina juoruosaston oheen.

Kiitokset kaikille lukijoille ja kommentoijille!


Viime viikolla ja tällä viikolla on voinut äänestää edustajistovaaleissa. Mä en oo vielä äänestänyt, joten täytyy hoitaa se pikapuoliin. En ole millään löytänyt sopivaa ehdokasta. Listan tiedän ja naista haluaisin äänestää. Lisäksi ehdokkaan pitäisi vastustaa kaikenlaisia lukukausimaksuja ja ajaa JYY:n liittymistä OLL:iin. Jarkko Seppälä ois niiku samoilla linjoilla mutta en nyt voi kyllä sitä äänestää - jo ihan vedonlyönnin takia.

Lähden ensi viikoksi Helsinkiin koirakouluun jatkokurssille. Muistaakseni olen tännekin kirjoittanut, että minut saa sinne takaisin vain kantamalla. Olenkohan ihan viisas, kun lähden sinne ihan vapaaehtoisesti?

Ei kommentteja: