torstaina, toukokuuta 31, 2007

esseitä, pappi ja valintakoe

Viime perjantaina oli Aluetaloustiede 2-kurssin esseiden palautuspäivä. Kun tulin maanantaina töihin, odotin jännityksellä, mikä on tilanne. Esseitä oli ilmestynyt Optimaan oikein hyvin. Muutamat ovat kyselleet lisäaikaa mutta muut olivat palauttaneet esseensä. Alku meni siis hyvin. Järkytyin vasta kun ryhdyin lukemaan esseitä. Ne olivat aika kehnoja. Muun muassa lähteiden kanssa oli ongelmia. Hieman epäselväksi oli jäänyt myös, mikä se essee oikein on. Nyt parin päivän haudutuksen jälkeen luulen saaneeni esseille sopivat arvosanat. Saa nähdä, kelpaavatko ne opiskelijoille.

Tiistaina oli henkilökuntapalaveri jälleen kerran ilman dekaania. Tunnelma oli siis hyvin leppoisa. Uusi oppilaitostyön pappi Kimmo Nieminen esitteli itsensä ja kertoi, missä asioissa hän voi olla apuna.

Tänään olin aamulla aikuiskouluttajan pedagogisten opintojen valintakokeessa. Pyrin sinne myös viime vuonna mutta en päässyt, vaikka tuntui, että valintakoe meni hyvin. Nyt tuntui, että meni tosi huonosti, joten luultavasti siis pääsen. Kokeessa oli ryhmätilanne, jonka jälkeen meiltä kyseltiin hieman motivaatiosta osallistua opintoihin. Vakuuttelimme kaikki, että totta kai on motivaatiota.

Ei kommentteja: