torstaina, toukokuuta 24, 2007

jalkapalloa ja juoruja

Tämän kesän jalkapalloharjoitukset alkoivat tiistaina. Kokoonnumme tiistaisin klo 16 naisten potkupallovuorolle Kampuksen kentälle. Vuorolla käy enimmäkseen työkavereita mutta saapi sinne muutkin tulla.

Nyt ekalla kerralla meillä oli jalkapallokoulua. Esa S. täältä töistä yritti opettaa meille kuljetusta, syöttämistä ja nilkkapotkua. Suurta hupia aiheutti eräs nuori mies, joka juoksi ilman paitaa radalla. Yrityksistä huolimatta emme onnistuneet osumaan paidattomaan nuorukaiseen. Onneksi ehdittiin vähän pelatakin.

Olen harmitellut tässä jo pari viikkoa, että en keksi mitään hyviä juoruja tänne, kun kampus ja sen seuraelämä hiljenevät kesäksi. Päätin jo kerran, että rupean keksimään juoruja omasta päästäni seiskatyyliin. Noh, tänään kuulin kuitenkin sellaisen jymyjuorun, etten voi sitä edes tänne kirjoittaa. Onko reilua! Taas tuli todistettua, että totuus on tarua ihmeellisempää, koska mitään niin lennokasta en olisi pystynyt kehittämään.

Hyvät ystävät, koittakaa nyt keksiä jotain sopivia juorua – sellaisia, joissa on juoruamisen aihetta mutta niin laimeita, että niitä kehtaa levitellä täällä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Signe! Laita se juoru sähköpostissa, jooko? :) Berliinin agentti