maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Yläkaupungin yö, Yläkaupunki

Yläkaupungin yö alkoi neljän aikoihin iltapäivällä lauantaina, kun raahauduin rekvisiittani kanssa kampukselle. Tarkoitus oli pystyttää Changemakerin ilmastonmuutosspektaakkeli Oppion parkkipaikalle. Parkkipaikka oli sen verran täynnä autoja, joten pystytimme hässäkän nurmikolle. Saimme kasattua kaksi kotia. Toinen koti oli hieman kuiva ja täynnä hiekkaa. Toisen kodin oli vallannut vesi eli se asennettiin lasten uima-altaaseen. Olo oli ajoittain hieman surrealistinen, kun istuin siellä uima-altaassa ja sirkuspelle polki sirkuspyörällä ohi. Noh, Yläkaupungin yössä voi tapahtua mitä vaan.

Pääsin lopulta ilmastonmuutosta pakoon, joten ryhdyimme jakamaan Liljan ja Mervin kanssa kaakaota. Kävin myös katsomassa työkaverini progebändiä, joka oli vähän liian taiteellista mun makuun.

Hermostuin perinteisesti lasinsiruihin ja humalaiseen nuorisoon, joten lähdin aika aikaisin kotiin. En käsitä, miksi ihmisten piti sotkea ja örveltää niin julmetusti - kampus on sentään mun koti!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehkutin kaakaoita ohjausryhmässä ja Kari V. oli yllättäen ihan innoissaan. (En kyllä sanonut mitään niistä viinaoptioista.)

Kaikki te lusmut, jotka ette yössä olleet, Signe numeron 42 (vai 43?) kumisaappaissa imuroimassa uima-altaassa olisi kannattanut nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

45

Signe kirjoitti...

Kaikille tiedoksi, että ne olivat Hannan kumisaappaat numeroa 38.