perjantaina, toukokuuta 04, 2007

tyhjän paperin fiilikset, MaE

Vapun jälkeen olen pitkästä aikaa taas saanut tutkimusta etenemään. Olen naputellut yhtä lyhyttä tekstiä ja aloittanut uutta paperia.

Jokavuotinen aluetaloustieteilijöiden ERSA-kongressi järjestetään elokuun lopussa Pariisissa ja sinne pitäisi saada jotain kirjoitettua. Professori jo kävi yksi päivä kyselemässä, missä vaiheessa paperi on. Vastasin rehellisesti, että ei paljon missään. Onneksi on vielä yli kuukauden verran aikaa ja enemmänkin, koska ranskalaiset kuitenkin siirtävät viimeisiä palautuspäiviä.

Uuden paperin aloittaminen on aina yhtä hankalaa. Aloitin kirjoittamalla otsikon ja oman nimeni. Se onnistui. Samoin abstrakti oli jo valmiina, joten siitäkin päästiin. Seuraavaksi kirjoitin:
1 INTRODUCTION
ja siihen se sitten pysähtyi.

Perinteisesti haalin muistiinpanoista, vanhoista teksteistä ja abstraktista jotain pätkiä, joiden avulla pääsin alkuun. Joskus pitäisi kokeilla, että saisiko edes pusertamalla kirjoitettua tyhjään paperiin mitään.


Ensi viikolla onkin superviikko: Eurooppa-päivä ja Euroviisut. Sen kunniaksi bloggaan koko viikon Jyväskylän Eurooppanuorten blogissa. Tervetuloa lukemaan viikon vaiheita sieltä!

Ei kommentteja: