sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

exculla Kuokkalassa

Meillä oli perjantaina tiedekunnan henkilökunnan pikkujoulut Korpelan talossa Kuokkalassa. Poistuimme siis koko sakki kampukselta yhdeksi illaksi, ja matkailu todellakin avartaa.

Pikkujoulut alkoivat glögillä ja dekaanin pienellä puheenvuorolla. Taas olimme tehneet hyvää tulosta - edelleenkin tuo kuulostaa näin yliopistossa kaamealta. Pian pääsimme myös syömään. Oli ihan hyvät ruoat, vaikka en kauheasti perustakaan laatikoista ennen joulua.

Olimme kaikki tosi malttamattomia, koska tiesimme, että joulupukki on tulossa ja kyllä se sieltä tulikin. Oli tosin aika hoikka joulupukki. Kaikki olivat olleet tosi kilttejä ja saivat pienet paketit. Minun paketistani löytyi jouluservettejä. Ilta jatkui sekalaisten jutustelujen ja Willie and wolvesin loistavan musiikin tahdissa.

Puolen yön aikaan lähdimme liukastelemaan Birran suuntaan. Vähän epäilytti kyseinen mesta mutta kyllä omalla porukalla voi mennä oikeastaan minne vain. Birrassa oli karaokea, joten hyvää musiikkia oli ainakin riittävästi. Sen kummemmin illan vaiheita paljastamatta voin kuitenkin suositella kuuntelemaan Antti Rautiaista karaokessa ja varmaan muutenkin. Antti esitti tanssiryhmän avustuksella mahtavan tulkinnan biisistä Mombasa.

Jossain vaiheessa rupesi näyttämään siltä, että Mäki-Matin taksi lähtee nyt, joten silloin oli siis lähdettävä kotiin. Ilta oli sujunut siihen asti varsin mukavasti. Kun sitten laitoin narikassa takkia päälleni, eräs tuntematon nuori nainen osoitti mahaani ja kysyi: ”Onko vauva tulossa?”. Jos sama kysymys on askarruttanut jotakuta muutakin, niin voin paljastaa, että EI TODELLAKAAN OLE vauvaa tulossa. Ihan kivat pikkujoulut noin muuten.


Perjantaina selvisi myös tuleva työtilanne. Sain kahden vuoden tohtoriopiskelijan määräaikaisen virkasuhteen. Tuntuu tosi oudolta, kun on noin pitkäksi aikaa rahoitus tiedossa mutta muuten aivan mahtava juttu! Olen siis kotona kampuksella näillä näkymin ainakin seuraavat kaksi vuotta.


Tänä viikonloppuna oli myös SYLlin liittari, jossa valitsivat Jarkon hallitukseen! Onnea! Ilmeisesti voitonjuhlat olivat riehakkaat, koska viime yönä klo 03.33 sain hyvin meluisan puhelun, jossa minua vaadittiin tulemaan heti tänne. Siis minne?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kampukselle!

Signe kirjoitti...

niin arvelinkin...

Joutuiko joku muukin puhelinhäiriköinnin kohteeksi?

Anonyymi kirjoitti...

Muuten niin kattavasta excukuvauksesta puuttuu illan yllättävin tapaus, joka sai siiderit nousemaan nenään asti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin, että Katja Mieloselle oli joskus kahden maissa "kerrottu, että Jarkko pääsi hallitukseen". Viestin (vai olikohan se soitto?) sisältö oli "nainen, poliisi ja taksi".

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, soitto saapui :). Olin tosin niin unen pöpperössä kyseisen huutelun saatuani, että en muistanut sitä enää aamulla. Viikolla sitten närkästyneenä ilmoittamaan pojille, että "ei sitten tullut ilmoitusta vaikka erikseen pyydettiin...". Että näin.