tiistaina, marraskuuta 14, 2006

neuvottelua, Sohwi

Tässä blogissa kirjoitan kaikenlaisista jutuista kampuksella. Ja jos jollekin asia on epäselvä, niin Sohwi kuuluu tietysti kampukseen.

Viime aikoina Sohwilla on tullut vietettyä kohtalaisesti aikaa, kun olemme neuvotelleet ylioppilaskunnalle uutta hallitusta. Olen ollut neuvottelemassa pari kertaa aiemminkin, joten en nyt olisi enää niin kauheasti välittänyt siitä hommasta. Muita vapaaehtoisia ei meidän ryhmästä kuitenkaan löytynyt, joten oli ryhdyttävä neuvottelijaksi. Tänä vuonna neuvottelut kestivät kohtuullisen pitkään, ihan viikkokausia.

Ne saivat eilen hallituksen viimein kasaan ja me jouduttiin P&D:n kanssa oppositioon. Hallitukseen ollaan valitsemassa muutamaa ihan pätevää tyyppiä mutta myös muutamaa aika suurta kysymysmerkkiä. Sen näkee sitten vasta tositoimissa, miten hallitus pärjää. Oppositioon jäi aika paljon asiantuntemusta, joten kovin helpolla hallitus ei ainakaan pääse.


P.S. Vaikka tämä ei nyt ihan suoraan kampuksen asioihin liity, niin haluaisin siitä huolimatta kiittää kaikkia, jotka äänestivät minua seurakuntavaaleissa. Luulen, että aika moni äänestäjäni hengailee täällä kampuksella, joten KIITOS! Terkut myös Mikolle ja Annille ja kiitokset hilpeistä vaalivalvojaisista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin ainakin kolme kertaa katsomassa, joko tänne olis tullut näkemyksiä neuvotteluista ja lopputuloksesta. Aika neutraali kuvaus.:) Eilen erään (tulevan) opposition edustajan kanssa mesetellessäni huomasin näkemyksiemme pohjan vaihtamisen syistä eroavan toisistaan aika paljon. Jännää.

On kysymerkkejä, juu on. (Meinasin sanoa jotain myrskynmerkeistäkin, mutta en sanonut.) Puolensa kaikessa.

Ja ai niin, mun painostukseni srk-vaalien suhteen oli tuottanut tulosta. Jee! (Luvalla rikon vaalisalaisuutta.)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellenne lokoisasta majoituksesta ja älykkäästä seurasta! Tervetuloa vastavierailulle;).

Signe kirjoitti...

Joo, yritin pysytella aika neutraalilla linjalla neuvottelukuvauksen suhteen. Olisi toki ollut muutakin sanottavaa mutta yritän käyttäytyä edes jossain määrin asiallisesti - se kun ei kaikilta näytä aina onnistuvan.

Kiitokset vaalityöstä!