torstaina, joulukuuta 07, 2006

kokous ja jatkot, Ilokivi & Sohwi, itsenäisyyspäivä Sohwi & Ilokivi

Pari viime päivää ovat vaatineet jyyläisiltä aikamoista turnauskestävyyttä.

Tiistaina oli edustajiston järjestäytymiskokous, jossa valittiin ylioppilaskunnan puheenjohtaja ja uusi hallitus. Kalle Sumelleksesta tuli ylioppilaskunnan puheenjohtaja ja Jarmo Lyhdystä (kuvassa) hallituksen puheenjohtaja. Hallitukseen valittiin sekalainen joukko sekä ennestään tuttuja naamoja että varsin tuoreita kasvoja. Yhteiskuntatieteilijät ovat varsin vahvasti edustettuna. Hallituksen vastuualuejakoa ei paljastettu kokouksessa, joten vielä ei oikein voi kommentoida hallitusten jäsenten osaamista. Etukäteen eniten keskustelua on herättänyt demareiden Olli-Pekka Koljonen, jolle on kaavailtu talousvastaavan tehtävää. O-P:n talousosaamista ei vielä päästy testaamaan mutta noin muuten vaikutti ihan kehityskelpoiselta ja tanssitaitoiselta tyypiltä.

Järjestäytymisedustajisto valitsi vielä joukon luottamushenkilöitä eri tehtäviin ja ääntenlaskijat opiskelivat murtolukujen yhteenlaskua lähes tunnin. Kokouksen jälkeen suuntasimme tietysti Sohwille. Ilta oli sen verran monimutkainen, että tässä vain pari tähtihetkeä:
- Tanelin säbämaila ja ilmaveivi
- Juhon punaviinipiilo hiekoituslaatikossa
- Mikko jäi ilman ananashampurilaista – oikein!
- Pekka Komun loputtomat yritykset saada aikaan yhteisymmärrystä jatkopaikasta


Itsenäisyyspäivä kului useiden isänmaallisten ohjelmanumeroiden siivittämänä. Viimein seitsemän aikoihin pääsimme Sohwille syömään. Oli hyvät eväät. Sitten juoksimme kaatosateessa Ilokiveen JYY:n pikkujouluihin ja kampaus ja meikki menivät sateessa tietysti ihan pilalle. Ilokiveen oli saapunut ilahduttavan paljon porukkaa ja ohjelma oli loistavaa. Bilebändi soitti ja tanssittiin koivet puuduksiin. Kovi kuitenkin niin onnettomasti, että juuri Britneyn biisin aikana olin kasailemassa itseäni naistenhuoneen puolella.


Hukkasin Liljan tungoksessa useita kertoja mutta onneksi en kertaakaan lopullisesti. Tapasin myös ekaa kertaa Mikon kauniin tyttöystävän. Kun varsinainen pikkujouluohjelma loppui, alkoi kohtalaisen pitkä kumman kaa -keskustelu. Lupasin osallistujille, etten paljasta heidän mieltymyksiään. Sen voin kuitenkin paljastaa, että vaikein valinta oli ehdottomasti: Miika Lipiäinen vai Samuli Pietiläinen. Mietipä sitä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee taas. Olen samaa mieltä kaikesta, paitsi sen vaikeimman kumman kaa -kysymyksen vastauksesta. Sitten lisäisin myös Sohwi-illan tähtihetkiin Panelin valikoidut imitaatiot.

Niin ja heräsi kysymys: minkä takia täällä ei kerrota mitään illan keskeisimmästä sisällöstä, lääppimisestä (omasta ja muiden)? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm... Kiitos infosta Lilja, blogisti taitaakin pian päätyä kotiarestiin...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä! Pikkujouluissa on kivaa. Ja kiva on herätä myös kabinetista.
Mäkin haluun kuulla lääppimisestä! Kuka? Ketkä?
Vai haluunkohan sittenkään...

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa.. Eipä sitä Olli-Pekan talousosaamista vielä kukaan tiedä. Jospa yhteiskuntatieteilijäkin jotain ymmärtäisi. :D Ehkä kehityskelpoinen ja tanssitaitoinenkin. Tosin jälkimmäinen vasta parin oluen jälkeen. :)