tiistaina, joulukuuta 19, 2006

tenttivalvonta, MaA103

Olen tänä syksynä vältellyt ansiokkaasti tenttivalvontaa, joten vuoroni oli viimein tänään ihan viimeisessä tentissä. Luulin, että joutuisin vahtimaan sitä yhtä pipopäätä loppuun asti mutta pieleen meni. Pipopää oli ilmeisesti jo joululomalla, joten vietin kaksi tuntia laatuaikaa lunttaavien vaihto-opiskelijoiden, Samulin ja muutaman muun kanssa. Onkohan siinä muuten joku fysiologinen juttu, että ulkomaalaisten on päästävä vessaan kesken tentin?

Tentin valvominen on uskomattoman tylsää. Se on tosi tylsää, vaikka yrittäisi tosissaan käräyttää vaihto-opiskelijalaumaa naapurin paperiin tuijottamisesta tai muusta ryhmätyöstä. Tällä kertaa siirsimme ryhmätyötä yrittävät erilleen istumaan, joten eipä niistä sen jälkeen ollut kovin paljon vaivaa. Olin lukenut kaikki luettavani ja suunnitellut joulun ruokalistan tunnissa. Loppuaika kului tuskallisen hitaasti. On mahdotonta sanoin kuvailla, kuinka hitaasti aika kuluu, kun valvoo tenttiä.


Sain eräältä partiokaveriltani linkin mahtavaan lumiaurapeliin, jota suosittelen kaikille joulusiivouksen tilalle tai muuten vaan joulunpyhien ratoksi.

Ei kommentteja: