sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

perustamiskokouksen jatkot

Eilen perustettiin kaikkien entisten aktiivien suureksi riemuksi JYY:n vanhain toimijain yhdistys. Yhdistys sai säännöt ja hallituksen. En itse ehtinyt kokoukseen mutta jatkoille pääsin jo mukaan. Jatkot olivat kampuksen ulkopuolella mutta juttujen ja porukan perusteella kirjoittelen niistä tänne blogiin.

Osa kokoukseen osallistuneista lähti kotiin mutta jatkoille päätyi luultavasti se meluisin porukka. Ohjelmassa oli saunomista ja hoosiannaa. En itse päässyt saunaan mutta hoosiannat tuli veisattua. Kävimme pienellä porukalla kesken bileiden Taulumäen kirkossa Adventtiyön messussa.

Entiset pääsihteerit olivat varsin vahvasti edustettuina ja meininki olikin sen mukaista. Järvinen, Launis, Mäkinen ja Pöyhönen ilahduttivat iltaamme lukuisilla tarinoilla ylioppilaskunnan aiemmista vaiheista. Kuulin, että ennen tarjoiltiin kaljaa pöydän alle, jos oli sinne sattunut nukahtamaan ja että OLL:n liittokokoukseen pääsi myös lentokoneella.

Väki väheni jatkojen edetessä ja lopulta kello kahden jälkeen keskustelu siirtyi vakavampiin aiheisiin. Ruodimme muun muassa tulevaa tilintarkastuslakia. Kaikki paikalla olleet maallikkotilintarkastajat pitivät (minä mukaan lukien) lähes henkilökohtaisena loukkauksena sitä, ettei meitä enää kelpuuteta niihin hommiin. Lopulta bileet päättyivät ja pääsin kotiin nukkumaan.


Olen saanut kohtalaisesta palautetta tästä blogista. Kiitokset siitä! Suurin osa on tykännyt kovasti, joten homma jatkuu siis. Jotkut ovat toivoneet enempi juoruja. Hmm… yritän pitää jonkun tason – siis sopivasti juoruja ja asiaa – mutta jokainen voi ihan vapautuneesti kirjoittaa tuonne kommenttiosastoon parhaimmat juorut. Olen myös kuullut, että henkilö, jota en edes tunne, oli suositellut tätä blogia yhdelle tutulleni.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Katos, sullakin on oikein blogi. Olen otettu päästessäni maininnalle, vaikkei noista jutuista mikään mun ajalta olekaan (en minä sentään niin vanha vielä oo kuin nuo muut :) ).