torstaina, tammikuuta 18, 2007

aamujoogaa, RS ja ohjausta, MaE

Aamu alkoi reippaasti yliopistoliikunnan joogavenyttelyllä. En ole edelleenkään saanut uutta henkilökuntakorttia, joten jännityksellä odotin, heitetäänkö mut salista ulos. Ei heitetty - onneksi. Joogavenyttely oli mukavan rauhallista. Se sopii hyvin aamuun ja jaksaa päivän mittaan tehdä myös töitä. Täytyy siis mennä joskus toistekin.

Tänään piti olla ERSA-kongressin abstraktien viimeinen palautuspäivä. Ranskalaisilta järjestäjiltä tuli yllättäen (?) kuitenkin postia, että vasta viikon päästä. No, höh. Nyt täytyy hinkata sitä tekstinpätkää vielä mutta ehkä se on tarpeen. Vein eilen abstraktin professorille luettavaksi ja sain siitä tänään palautetta. Sain kuulla, että tekstini on aika lyhyt, jotkut kohdat ovat epäselviä ja pitäisi kuvailla myös tutkimuksen empiiristä osaa. Sain siis oikeasti ohjausta! Kävimme läpi tulevaa tutkimusta, kesken olevaa tutkimusta, opintoja ja opetusta. Olisipa tällaisia päiviä (aamujoogaa + ohjausta) useamminkin!

Sohvakisan tilanne:

Valituista finalisteista ainoastaan kirjaston sohvat ovat saaneet yhden äänen. Niiden lisäksi kisaan on ehdotettu mukaan päärakennuksen sohvia ja MaB:n ala-aulan sohvaryhmää, jotka ovat kumpikin saaneet yhden äänen. Sen lisäksi on annettu yksi tyhjä ääni mielenosoitukseksi. Koposihteeri otti myös yhteyttä ja kertoi kisan mahdollisesta yllättäjästä eli sohvasta, jonka hän on aikonut hankkia työhuoneeseensa. Linja on tässäkin tiukka: sohvasuunnitelmilla ei ole asiaa kisaan. Yhteenvedoksi voidaan siis todeta, että mitä tahansa voi vielä tapahtua eli kannattaa osallistua! Niin, ja jos ei ole muuta tekemistä, voihan sitä vaikka käydä tekemässä tuttavuutta ihan uusien sohvien kanssa.

Ei kommentteja: