maanantaina, tammikuuta 15, 2007

vanhoja kavereita ja tiedotusta

Lauantaina kaupunkiin ilmaantui jyy-mentorini Mika eli Remppa. Hän perehdytti minut aikoinaan ylioppilaskunnan salaisuuksiin ja - mikä parasta - ihmissuhdekiemuroihin. Kuulumisien kertomisessa vierähti pari tuntia. Onneksi ehdimme käydä läpi myös yhteisten tuttujen kuulumiset ja tietysti ylioppilaskunnan ajankohtaiset asiat.

Illalla lähdin tipattoman tammikuun kunniaksi työkaverien kuskiksi. Etkoilla laitoimme tietysti työasioita järjestykseen mutta tuskinpa täällä meininki siitä muuksi muuttuu. Kun pääsimme viimein baariin, kävi ilmi, että muitakin helsinkiläistyneitä entisiä kansantaloustieteen opiskelijoita oli ilmaantunut kaupunkiin juuri tänä viikonloppuna. Oli tosi hauska nähdä pitkästä aikaa Veikkoa, Villeä ja kaikkia muitakin poikia.


Tänään aamupäivällä meidän käytävällä alkoi kiertää huhu, että iltapäivällä on palaveri oppiaineen opetusjärjestelyistä. Palaveriin oli tosin kutsuttu vain harvat ja valitut. Siitähän se homma sitten repesi ja loppupäivä onkin kulunut pohtiessa, mikä logiikka oli palaverin osallistujalistassa ja mikä järki oli palaverin osallistujalistassa. Logiikkaa ei yrityksistä huolimatta löytynyt: palaveriin oli kutsuttu sattumanvarainen miesjoukko. Järkeä vielä vähemmän: miksi ihmeessä pitää tiedottaa vain osalle porukasta, jos aikoo tiedottaa?

Ei kommentteja: