lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Suuri sohvakisa!

Ota kantaa, mikä on kampuksen paras sohva!

a) Agora

Ihanat nahkasohvat Agoran yläkerroksissa. Soveltuvat hyvin epämuodollisiin palavereihin, eväiden syöntiin ja demotehtävien tarkastamiseen (eli kopioimiseen) kaverilta. (huom: Agoran ala-aulan sohvat ovat eri mallia)

b) Kirjasto

En tiedä ovatko nämä pehmustetut penkinpalat varsinaisesti sohvia mutta pääsi kuitenkin kisaan mukaan. Näitä sohvanpaloja on sijoiteltu pääkirjastolle aulatiloihin eri kerroksiin. Eivät sovellu yksinäiseen, hiljaiseen mietiskelyyn, koska yleensä joku tuttu ilmestyy paikalle ja jää juttelemaan.

c) MaE:n kirjasto

MaE-rakennuksen 2. kerroksessa on kirjasto tai ainakin se on joskus ollut kirjasto ja siellä on kaksi tällaista sinistä sohvaa. Sohva sopii hyvin lukemiseen ja joskus (kesällä ja viikonloppuisin) siinä voi ottaa myös päiväunet.

d) Joku muu sohva, mikä?

Jos ehdolle asetetut finalistit eivät kelpaa, voit ehdottaa myös omaa suosikkiasi. Ilokiven hallituskabinetin sohva ja Opinkiven saunan ihana punainen kulmasohva eivät kuitenkaan voi osallistua kisaan, koska ne eivät ole varsinaisesti julkisissa tiloissa eikä niitä pääse vapaasti kokeilemaan ja arvioimaan.

Äänestysohjeet: Voit antaa äänesi tuolla kommenttiosiossa. Voit myös soittaa mulle, laittaa tekstarin tai kertoa mielipiteesi, kun nähdään. Jokaisella on kuitenkin vain yksi ääni, joten turha keksiä mitään hilpeitä nimimerkkejä ja sen lisäksi äänestää vielä muilla tavoilla. Äänestysaikaa on kaksi viikkoa. Sohvakisan tulos julkaistaan ma 29.1.2007.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No pihkurat, olisin antanut ääneni Opinkiven ihanalle punaiselle. Mielenosoituksellisesti nostan ylös valkoisen A4:n puolikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Päärakennuksen sohvat suurten ikkunoiden vieressä. Parhaat unet.

Anonyymi kirjoitti...

Agorassa en viivy niin pitkiä aikoja, että sohvalla olisi merkitystä. Sama juttu MaE:ssä. Kirjaston sohvat ovat hankalat ja soveltuvat lähnnä lyhytaikaiseen lehtien selailuun.

Tekisi melkein mieli peesata Eekkua, mutta päärakennuksen sohvat ovat todellakin vain nukkumista varten. Henkilökohtaisesti kehitystäni ihmisenä ja tiedeyhteisön jäsenenä on parhaiten edistänyt (hallituskabinetin sohvan lisäksi) MaB:n ala-aulan sohvaryhmä. Eli ääni sille.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä on tämä kirjaston sohvien mollaus? Ääni noille suloisille levähdyspaikoille, joille voi pysähtyä tunkemaan gradulähdekirjakasoja laukkuunsa! Ja joilla myös graduntekijän ainoat sosiaaliset kontaktit ilmenevät.