perjantaina, tammikuuta 26, 2007

töitä, MaE

Tällä viikolla on ollut ihan pakko tehdä töitä, joten olen niitä myös saanut tehtyä. Lähetin ERSA-kongressiin 2 abstraktia. Uskomaton tuottavuuden kasvu! Jaksoin jopa hioa tekstejäni melkein päättömän Nickin ohjeiden mukaan. En tiedä, oliko hiomisella vaikutusta lopputulokseen.

Keskiviikkona ehdin illalla käväistä parissa kokouksessa. JENin kokouksesta minut meinattiin heittää pihalle metelöinnin takia. Anu muisteli, että ihan niin kuin ennen vanhaan JENIn kokouksissa, silloinkin oli hirveä meteli. Edustajiston kokous myöhemmin illalla oli aika perussettiä. Istuin ekaa kertaa ikinä takarivissä enkä edaattoreiden joukossa. Ihan hyvä, että vihdoin uskalsin tehdä tämän suuren irtioton. Joskus täytyy vielä repäistä ja olla menemättä koko kokoukseen.

Ensi viikolla on kansantaloustieteen päivät Lappeenrannassa. Olen valmistautunut omaan esitykseeni ja kommenttivuorooni käymällä kampaajalla. Jossain vaiheessa pitäisi ehkä tehdä myös se esitys ja lukea minulle lähetetty tutkimuspaperi. Olin pari vuotta sitten ekan kerran kt-päivillä ja siellä oli ihan hirveä meno. Tällä kertaa on vähän ollut puhetta, että iltarientoihin ei kyllä sitten mennä.

Sohvakisassa on vielä tämä viikonloppu aikaa äänestää!

Ei kommentteja: