torstaina, maaliskuuta 08, 2007

arkea juhlia ootellessa

Aamu alkoi kesäyliopiston hallituksen kokouksella. Valitsimme uuden koulutussuunnittelijan ja käsittelimme tilinpäätöksen. Perinteiseen tapaan allekirjoitimme tilinpäätöksen vanhanaikaiseen tilikirjaan. Se on aina yhtä hilpeää.

Päivä jatkui luennoilla, mikroekonometriaa edelleen. Opiskelimme tobit-mallia ja Heckmanin valikoitumisnäkemyksiä. Pysyin jotakuinkin hiljaa ja pidin omat näkemykseni valikoitumisesta omana tietonani.

Noin muuten olen yrittänyt edistää kurssin suunnittelua. Vieläkin pari ryhmätyöaihetta puuttuu mutta muuten kurssi alkaa hahmottua. Pari ensimmäistä luentoa kerron varmaan vaan vitsejä, joten ei hätää sisällön suhteen.

Ai niin, vähän tylsäksi tämä elämä on mennyt, kun en eilen jaksanut lähteä yliopiston vuosijuhlaan. Höh. En vaan jaksanut mutta saivat palkinnot jaettua ja tuulihatut syötyä ilman muakin, joten se siitä. Ilmoittauduin eilen JYY:n vuosijuhliin. Sinne menen vaikka viimeisillä voimillani, koska se on mulle vähän niin kuin joulu: vuoden tärkein juhla, jolloin näkee kaikki tärkeimmät ihmiset. Jarkko odottelee myös vuosijuhlia uudessa blogissaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etpä missannut yliopiston vuosijuhlista mitään, varsinkaan kun tällä kertaa ei ollut edes niitä tuulihattuja tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

Eiä ollut, ei. Tuulihattuja siis. Mutta sen kestin kuin nainen. Sen sijaan JYY:n vuosijuhlan jääminen väliin kilpailevan järjestömenon vuoksi kaiveleekin sitten ensi vuoden maaliskuuhun asti. Käsitän kyllä, että aina ei voi voittaa, mutta joskus olisi kivat tulla edes toiseksi.

Rusakko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Signe kirjoitti...

Joo, Katja varoitti aiheesta jo alkuviikosta. On tosiaan järkyttävää, että ette pääse juhliin mutta nyt ehkä mun ja Liljan täytyy aiheuttaa epäjärjestystä teidänkin edestä.