perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

tentinvalvontaa juhlamielellä

Perinteinen perjantaihomma oli tänään edessä, kun piti mennä valvomaan tenttiä. Kanslia varoitti jo etukäteen, että tiedossa on paha keikka ja niin se olikin. Pahoittelut kaikille opiskelijoille, jotka pääsivät aloittamaan vasta 22 minuuttia yli. Ongelmia tuottivat sanakirjat, eksyneet vaihtarit ja kommunikaatio.

Onneksi huomenna on vuosijuhlat. Iltapukueleganssini alkaa olla kasassa. Vielä pitäisi värjätä hiukset. Niistä tulee vihreät, että sopivat hyvin yhteen vihreän puvun kanssa - no toivottavasti ei kuitenkaan. Kenkiä on kaksi paria, joissa molemmissa on korot vinossa. Unohdin viedä ne suutarille mutta tuskinpa nuo vinot korot kauheasti menoa hidastavat.

Juhlamieltä pienesti häiritsee se, että on vähän flunssaolo vielä ja ääni käheenä. Juomalaulujen laulaminen ei luultavasti ainakaan paranna ääntä. Täytyy kehitellä maanantain luennolle jotain pantomiimiohjelmaa varalle.

3 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Jeejee! Jee! Juhlamieli on se kieli. Tai viittomakieli. Se tulevan maanantain pantomiimiluento on varmasti näkemisen arvoinen, vaikka voihan olla, että alkoholi tappaa kaikki flunssapöpöt.

Mulle meinasi tulla aika pahoja iltapukuongelmia, mutta ratkaisin ne naapurini kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Huippua! Laitapas sitten heti kaikki vuosijuhlajuorut tänne!! Mukavia juhlia ja aurinkoisia terveisiä Ranskasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti kekkereillä oli kivaa ja vauhdikasta ja kaikkea ja sillis vastasi osanottajien odotuksia - kännykästä alkoi tänä aamuna kuuden jälkeen kuulua verraten epävireistä juomalaulelua...