perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

professorin hiusongelmat, MaE

Löysin tänään postilokerosta kirjeen, jossa luki nimeni yläpuolella ”Professor”. Repesin. Kun viimeksi tarkastin, palkkakuitissani luki kyllä vähän muuta. Työkaverit tosin lohduttivat, että tulee noita muillekin. Säästin kirjekuoren tulevia UPJ-neuvottelu varten.

Kirjekuoren sisällä oli mainoksia kirjoista, joista yhdessä on mun kirjottama juttu. Se sama vanha ikuisuusprojekti pariskunnista - ei kannata innostua. Mainoksessa sanottiin, että kirja ilmestyy huhtikuussa. Ilmeisesti mun kirjoituksen oikovedokset on lähetetty jollekin toiselle proffalle tarkastettavaksi, koska mä en ainakaan ole niitä nähnyt. En siis käsitä, miten kirja voi ilmestyä huhtikuussa.

Muihin professorin kiireisiin on kuulunut luonnollisesti vuosijuhlien kampauksen miettiminen. Lyhyisiin hiuksiin kun ei noita vaihtoehtoja ole kovin runsaasti. Onneksi on aikamoinen määrä lyhythiuksisia morsiamia, jotka ovat ystävällisesti kasanneet nettiin hirveät määrät valokuvia sopivista kampauksista. Noh, suurin osa niistä on järkyttävän imeliä mutta joukossa oli käyttökelpoisiakin ideoita.

Ei kommentteja: