keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Jarkko Jyväskylässä!

Eilen kävi sellainen outo juttu, että Jarkko Seppälä oli Jyväskylässä käymässä ja muisti siitä vielä informoida ystäviään. Ilta kului ensin edustajiston kokouksessa ja sitten Sohwilla.

Edustajistolla oli useampikin tiukka asia listalla. Ensin keskusteltiin pitkään stipendirahastosta. Lopulta edaattorit päättävät palauttaa rahastosiirrot uudelleen valmisteltavaksi, mikä oli hyvä juttu, koska rahastohomma oli kohtalaisen epäselvä. Toinen tiukka keskustelu oli MÄÄ:n aloitteesta, jonka mukaan JYY:n pitäisi käyttää 0,7 budjetistaan kehitysyhteistyöhön. Ensin väännettiin rahan käyttökohteesta ja budjetin loppusummasta. Onneksi hieman heräsi myös keskustelua siitä, onko tämä ylipäätään viisasta – siis käyttää opiskelijoiden rahoja tällaiseen.

Kokouksen jälkeen lähdimme tietysti Sohwille. Ensin juorusimme Jarkon kanssa kaikista käänteistä sitten joulukuun. Onhan tässä ollut käänteitä. Illan aikana ehdin lisäksi kertoa yhden kyseenalaisen jutun Mikolla, tilitellä vuosijuhlista ja eduskuntavaaleista ja saada pari kannattajaa ponnelle, joka käsittelee stipendien myöntämistä Teemu Jaatiselle. Kotimatkalla oli Jannen kanssa vielä aikamoiset tilitykset – on eräiden onni, että lumet ovat jotakuinkin sulaneet ja lumipesut eivät enää onnistu.

1 kommentti:

Rusakko kirjoitti...

Kyseenalaisia juttuja ja tilitystä ja Teemu Jaatista ja vaikka mitä! Olis pitänyt tulla. Tajusin muuten jo puhelun jälkeen, että olis myös pitänyt kysyä siitä kotimatkasta vähän tarkemmin.

Viimeistään vuosijuhlissa sit lisää. Yritän ehkä sielläkin soveltaa pikkujouluissa hyväksi havaittua toimintamallia: vähän hölmöilyä, paljon tilitystä.